همیاش مردم شیعه و اعلام حمایت شان از حکومت امارت اسلامی
به گزارش خبرگزاری توانا امروز یک شنبه پنجم جدی در یک همایش مردمی تعدادی از علما و متنفذین شیعه حمایت¬شان را از امارت اسلامی اعلان نمودند. در این همایش که با اشتراک تعداد کثیری از مردم و همچنین “شیرمحمد عباس ستانکزی معاون وزیر خارجه دولت امارت اسلامی افغانستان” و تعدادی دیگر از مقامات امارتی برگزار گردیده بود، آقای استانکزی در بخشی از سخنان خود بیان داشت که: “کمک¬های بشر دوستانه درد مردم افغانستان را مداوا نمی¬کند، و حکومت باید تلاش نماید که صادرات افغانستان را افزایش داده تا خودکفاء شویم”.
وی همچنان اظافه نمود که: “افغانستان بعد از چهل سال و پس از شکست آمریکا و کشورهای متحدش به استقلال خود دست یافته است”.
او در بخش دیگری از صحبت¬های خویش افزود که: “امریکا و متحدانش افغانستان را در تاریکی شب ترک کردند و حکومت سرپرست امارت اسلامی در چهار ماه گذشته به گونه مستقلانه امور خود را به پیش برده است”.
معاون سیاسی وزارت خارجه طالبان همچنان در مورد آموزش دختران و حقوق زنان ابراز نظر کرده و گفت: “که زنان و دختران حق آموزش دارند اما فرهنگ افغانستان با غرب متفاوت است”.
این در حالی است که؛ انس حقانی وزیر داخله امارت اسلامی یکی دیگر از اشتراک کننده¬گان در این برنامه بوده و بیان می¬دارد: “مردم نباید به اخبار و توطئه های رسانه ها توجه نکنند”.
حقانی در بخشی دیگر از سخنان خود افزود که: “ما باید ملت سازی نمائیم و زمینه اعتمادسازی را فراهم نمائیم تا مردم و دولت در فضای اعتماد و همدیگر پذیری باشند. اختلافات نظری زیادی شاید وجود داشته باشد، اما مشترکات افغانیت، اسلامیت را داریم، نباید به استعمال¬گران اجازه مداخله داده شود”.
او همچنین می¬فزاید که: “رسانه ها و مردم غرب چهره طالبان را ظالم وانمود می¬کنند، افغانستان خودکفا و همه شمول را دنیا نمیخواهد و اینکه نظام همه شمول است و مردم برای تقویه نظام تلاش نمایند”.
سید حسن فاضل ریس شورای علما شیعه افغانستان از برگزار کننده¬گان این همایش می¬گوید: “دوری از اختلافات و عفوه عمومی باعث تحکیم روابط دولت امارت و مردم می¬شود”.
همچنان وی در ادامه صحبت های خویش افزود که: “ما از شهروندان کشور می¬خواهیم تا کشورشان را ترک نکنند و در پیشرفت و ترقی کشورشان سهیم شوند”.
عسل محمد شاکری بدخشی سخنگوی علما شعیه: “ما نباید قوم گرا و ملت پرست باشیم بلکه ملت سازی نمائیم تحریم سیاسی و تهاجم فرهنگی باعث شده بود که اعتماد سازی از بین برود و بعد از این به کمک همدیگر یک افغانستان با ثبات می¬سازیم”.
این اظهارات و همایش در حالی صورت می گیرد که؛ بعد از روی کار آمدن دولت امارت اسلامی میزان گرسنگی، فقر و وابسته گی به کمک های خارجی به شدت افزایش یافته است. با این وجود هنوز هیچ کشوری دولت جدید در افغانستان را به رسمیت نشناخته است.
وحیده بیات